fbpx

Pogosta vprašanja

Splošna vprašanja in odgovori

Doggo.si je spletna platforma, ki povezuje lastnike psov s skrbniki. Najdi zaupanja vredno varstvo za svojega psa na hiter in enostaven način!

Preko Doggo.si se lahko z izbranimi skrbnikom dogovorite za varstvo vašega psa. Na Doggo.si lahko izberete med naslednjimi varstvi:

      • Varstvo na domu
      • Varstvo pri skrbnikih
      • Dnevne oskrbe

Preprosto – pojdite na spletno stran www.doggo.si in se prijavite v svoj Doggo račun. Na začetni strani izberite tip varstva, kraj varstva in velikost vašega psa. S klikom na gumb Iskanje vam Doggo.si vrne vse razpoložljive skrbnike. S klikom na izbranega skrbnika vas stran pelje na skrbnikov profil, kjer lahko naročite varstvo preko gumba “Pošlji sporočilo”. S skrbnikom bosta povezana v skupni pogovor, kjer se lahko dogovorita za varstvo.

Svoj Doggo račun lahko registrirate na “Register“ na začetni strani www.doggo.si Izberite svoje uporabniško ime in geslo ter vnesite vaš e-mail račun. Prejeli boste potrditveni e-mail in vaš račun je ustvarjen.

Prijavite se lahko preko “Prijava” na začetni strani www.doggo.si. Vnesite svoje uporabniško ime in geslo ter kliknite “Prijava”. Prav tako se lahko prijavite s svojim Facebook računom.

Na Doggo.si ni omejitev pri številu poslanih sporočil.

Na Doggo.si ni omejitev glede kontaktiranja različnih skrbnikov. Če želite, se lahko preko Doggo platforme z enim skrbnikom dogovorite za več terminov.

Če ste zadovoljni z določenim skrbnikom, lahko preko Doggo.si pustite vaš komentar in oceno na profilu skrbnika. Opozorilo: komentarji so moderirani.

Če z izbranim skrbnikom niste zadovoljni, lahko pustite vaš komentar in oceno na profilu skrbnika. Komentarji so moderirani.

Pišite nam na info@doggo.si in člani naše ekipe bodo stopili v stik z vami v najkrajšem možnem času.

Varstvo

Pri varstvu na domu bo skrbnik poskrbel za vašega psa pri vas doma. Za čas varstva in trajanje se lahko z izbranim skrbnikom dogovorita preko sporočil na Doggo.si platformi.

Pri varstvu pri skrbnikih bo skrbnik poskrbel za vašega psa na svojem naslovu. Za čas varstva in trajanje se lahko z izbranim skrbnikom dogovorita preko sporočil na Doggo.si platformi.

Pri dnevni oskrbi bo skrbnik poskrbel za vašega psa čez cel dan. Za čas varstva in trajanje se lahko z izbranim skrbnikom dogovorita preko sporočil na Doggo.si platformi.

Za vašega psa skrbijo skrbniki, registrirani na Doggo.si platform, ki smo jih pri ekipi Doggo.si ročno preverili in izbrali. Profile skrbnikov si lahko ogledate na “Poišči skrbnika”: https://doggo.si/iskanje/

Ko boste stopili v stik s skrbnikom preko Doggo platforme, se lahko z njim pogovarjate preko Doggo spletne strani ali dogovorite za drug način obveščanja (klic, SMS itn.)

Vsak lastnik poskrbi za hrano oz. po dogovoru s skrbnikom na Doggo.si platformi.

Vsak lastnik poskrbi za posteljo/odejo oz. po dogovoru s skrbnikom na Doggo.si platform.

Skrbniki

Skrbniki so posamezniki, prijavljeni na platformo Doggo, preko katere ponujajo storitve varsta psov.

Vsak prijavljen skrbnik na Doggo platformi lahko začne s ponujanjem svojih storitev – člani ekipe Doggo platforme potem stopimo v stik z njimi in gremo skozi serijo intervjujev in drugih pregledov, da na platformo sprejmemo samo zaupanja vredne skrbnike.

Registrirajte svoj računa preko “Register“ na začetni strani www.doggo.si. Izberite svoje uporabniško ime in geslo ter vnesite vaš e-mail račun.

Registrirajte svoj računa preko “Register“ na začetni strani www.doggo.si. Izberite svoje uporabniško ime in geslo ter vnesite vaš e-mail račun.

Plačilo

Za plačilo varstva se dogovorite z izbranim skrbnikom preko “Pošlji sporočilo” na Doggo.si platformi.

Pišite nam na info@doggo.si – naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem času.

Doggo račun

Prijavite se lahko s klikom na povezavo v glavi spletne strani www.doggo.si.Izberite svoje uporabniško ime in geslo ter vnesite vaš e-mail račun. Prejeli boste potrditveni e-mail, tam kliknite na povezavo in vaš račun je ustvarjen.

Prijavite se lahko s klikom na “Prijava” v glavi spletne strani www.doggo.si. Vnesite svoje uporabniško ime in geslo ter kliknite “Prijava”. Prav tako se lahko prijavite s svojim Facebook računom (klik na gumb).